Cerca aquí textos de les diferents temàtiques dels municipis que vulguis.

Hi falten textos del teu municipi? Posa'ls-hi tu!
Afegeix-hi textos sobre aspectes del teu municipi, entitat o iniciativa social, grup de música, obra artística, història, festivitats, aplecs i fires, anècdotes, personatges, curiositats,...

Com?  Només cal que entris com a usuari.

La Gastronomia morellana.

Data: 
16/02/2012
Ubicació: 
Temàtica: 

 La carn és l’element bàsic de la cuina morellana, i especialment  la carn de caça(senglar, cabirol, conill, llebre, perdiu, tord, coloma,  guatla…), ja siga en forma d’ estofats, d’embotits o en escabetx. No s’han de passar per alt les croquetes morellanes i altres plats   tan consistents com la sopa morellana, la sopa de flam… I, entre    els dolços tradicionals, el  flaó (pastisset farcit de mató i ametles) i la  quallada amb mel. La tòfona i els bolets són dos ingredients claus: camagroc, múrgola, fredolic, rossinyol, orella blanca, peublau, llengua de bou, rovelló… són algunes de les varietats emprades.







 

 

 


 

 

      


      

 

 


 

 


 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
















Data: 
02/2012
Aquest vincle no va enlloc