Serveis que t'ofereixen els productes de cada terra
El distintiu xeC (Xarxa d'Establliments del Camí) és una acreditació cultural que indica que l'establiment promou els productes locals i comarcals i que garanteix atenció i retolació en llengua catalana. Busca el distintiu a l'entrada dels establiments.
Si vols adherir el teu establiment a la xeC, posa't en contacte amb el Pas i t'informarem de com fer-ho. Més informació i fulletons per als establiments.
Restaurant Cal Xirricló
Història i bon gust es barregen al nostre restaurant, on hem sabut combinar tradició i modernitat. Amb més de cinquanta anys d’experiència, Cal Xirricló el regenta avui la tercera generació de la família Molins, el Francesc, que juntament amb el jove cuiner Josep Espuga lidera un equip jove, competitiu, qualificat i ambiciós. A Cal Xirricló li oferim un ampli ventall de possibilitats gastronòmiques, des de la cuina tradicional catalana, els “callos” i els popets, amb el toc inconfusible de la mestressa de la casa, la Rosa Rúbies, a una llarga llista de plats autodidactes sota el segell d’en Josep Espuga.





Envia un nou comentari