Xàbia

  • warning: Creating default object from empty value in /var/www/anticcami.3d6.odisean.com/var/www/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/anticcami.3d6.odisean.com/var/www/sites/all/modules/cck/content.module on line 1284.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/anticcami.3d6.odisean.com/var/www/sites/all/modules/cck/content.module on line 1284.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/anticcami.3d6.odisean.com/var/www/sites/all/modules/cck/content.module on line 1284.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/anticcami.3d6.odisean.com/var/www/sites/all/modules/cck/content.module on line 1284.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/anticcami.3d6.odisean.com/var/www/sites/all/modules/cck/content.module on line 1284.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/anticcami.3d6.odisean.com/var/www/sites/all/modules/cck/content.module on line 1284.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/anticcami.3d6.odisean.com/var/www/sites/all/modules/cck/content.module on line 1284.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/anticcami.3d6.odisean.com/var/www/sites/all/modules/cck/content.module on line 1284.

Bar Mercat

Xàbia
Adreça: 
Carrer Roques, 6. Mercat Municipal
Telèfon: 
965 791 230
Correu electrònic: 
[email protected]

Des de 1968.

Especialitat en coques artesanes de la Marina Alta, tapes i cafés.

Tipus establiment: 
Bar
Categoria establiment: 
Restaurants

n/d

Conferència. Ciència de/a la cuina: la cuina quotidiana i la cuina molecular

Ubicació: 
Xàbia
Data de l'activitat: 
15/10/2010
Organitza: 
Associació Meridià Zero per la Divulgació de la Ciència

Conferència a càrrec de Claudi Mans i Teixidó, Delegat del rector per a la coordinació del Campus de l'Alimentació de Torribera i Professor Emèrit d'Enginyeria Química del Departament d'Enginyeria Química de la Universitat de Barcelona. Ha publicat més de 150 articles de recerca o de divulgació, 100 comunicacions i 200 conferències o xerrades a congressos de temàtica diversa.

Entre les seues publicacions cal destacar "Sferificaciones y macarrones: la ciencia en la cocina tradicional y moderna", "Els secrets de les etiquetes: la química dels productes de la casa" i "La truita cremada". 

Lloc: Saló d'actes de la Casa de la Cultura. Plaça de Baix, 6.
Patrocinen: Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Xàbia i Meridià Zero

 

La química i la física són dues ciències que han permès comprendre els fenòmens culinaris que es donen a les cuines clàssiques, i actualment ajuden a dissenyar noves preparacions gastronòmiques insòlites. Però la ciència involucrada en ambdós entorns és la mateixa. Parlarem d'espumes, emulsions, gels i sferificacions, i dels nous aparells de la denominada cuina tecnoemocional".

n/d

n/d

n/d

n/d

n/d

n/d

n/d
Contingut sindicat
Aquest vincle no va enlloc