Cerca aquí textos de les diferents temàtiques dels municipis que vulguis.

Hi falten textos del teu municipi? Posa'ls-hi tu!
Afegeix-hi textos sobre aspectes del teu municipi, entitat o iniciativa social, grup de música, obra artística, història, festivitats, aplecs i fires, anècdotes, personatges, curiositats,...

Com?  Només cal que entris com a usuari.

La cuina bocassina

Data: 
03/03/2012
Ubicació: 

GASTRONOMIA


Un dels plats que no falta en cap celebració, com en els pobles veïns, és la torrada de xulles amb allioli. I precisament la seua popularitat en alguns moments ha substituït un dels plats més  coneguts de la cuina bocassina: l’olla amb botifarres. També és força coneguda la recepta de la carn d’era: corder barrejat amb  alls, una mica de vi blanc, safrà i llorer. Però segurament el més típic de la cuina bocassina són els dolços:pastissets farcits de confitura de carabassa, rotllets d’aiguardent, carquinyols, collada, coca celestial, ametles ronyoses…


 

Data: 
03/2012
Aquest vincle no va enlloc